Analýza podnikateľského zámeru firmy Biovex, vstup na zahraničný trh - Paulina, Martin; Malý, Josef, 1958-; Paulina, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Zpracování podnikatelského záměru podnikatele Ing. Andreje Paulina - Biovex. Koncepčně ucelený pohled na činnost podnikatele. Analýza složení konkurenčních sil působících v odvětví a definování konkurenční výhody. Analýza funkčních oblastí firmy, volba podnikové strategie a vypracování taktických plánů. Návrh řešení pro jednotlivé funkční oblasti podniku, napomáhající k dosažení strategických cílů
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses