Finanční analýza společnosti Východočeská energetika a.s. vyhodnocení finančního zdraví společnosti Východočeská energetika a.s. - Zmieva, Angela (2006)
Finanční situace a finanční zdraví společnosti Východočeská energetika a.s., která je nyní součástí společnosti ČEZ. Vývoj jejích finančních ukazatelů za poslední 4 roky