Finanční analýza společnosti Východočeská energetika a.s. vyhodnocení finančního zdraví společnosti Východočeská energetika a.s. - Zmieva, Angela; Lebedzeu, Uladzimir; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční situace a finanční zdraví společnosti Východočeská energetika a.s., která je nyní součástí společnosti ČEZ. Vývoj jejích finančních ukazatelů za poslední 4 roky
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Východočeská energetika (firma); České energetické závody (firma); energetika; finanční analýza; finanční management; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; účetní výkazy; bakalářské práce; energy industries; financial analysis; financial management; financial statements; bachelor's theses