Oceňování nemovitosti - Havlík, Martin (2006)
Práce se zaměřuje na pojem majetek, hodnota, cena. Rozpracovává jednotlivé metody oceňování majetku, zejména pak metodu administrativní. Použití jednotlivých faktorů a koeficientů při ocenění rodinného domu. Měření výnosnosti investic. Aplikace administrativní metody při ocenění rodinného domu, garáže příslušenství a pozemku. Hodnocení investice do nemovitosti a cenných papírů