Oceňování nemovitosti - Havlík, Martin; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce se zaměřuje na pojem majetek, hodnota, cena. Rozpracovává jednotlivé metody oceňování majetku, zejména pak metodu administrativní. Použití jednotlivých faktorů a koeficientů při ocenění rodinného domu. Měření výnosnosti investic. Aplikace administrativní metody při ocenění rodinného domu, garáže příslušenství a pozemku. Hodnocení investice do nemovitosti a cenných papírů
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: osobní finance; oceňování majetku; oceňování nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cenové relace; bakalářské práce; personal finance; valuation; real property valuation; bachelor's theses