Obchodní a kulturní zvláštnosti Ruska - Ponomareva, Uliana; Gullová, Soňa, 1954-; Melnikovová, Lea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Historický vývoj soukromého podnikání v Rusku a národní zvláštnosti. Podniková kultura. Modely obchodního styku
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání; obchodní jednání; kultura a společnost; kultura organizace; Rusko (federace); mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; business; negotiation in business; culture and society; corporate culture; Russia (Federation); master's theses