Vnitřní trh Evropské unie po východním rozšíření - Poláčková, Ivana; Adámková, Vlasta; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Zjišťování, zda poslední rozšíření Evropské unie přineslo očekávané zlepšení situace na samotném vnitřním trhu nové EU-25, a to konkrétně v rámci čtyř ekonomických svobod. Odpověď na otázku, zda celý proces včleňování desítky nových zemí do vnitřního trhu Unie proběhl dle plánovaného harmonogramu, hlavně co se týká průběhu přebírání legislativy z této oblasti, a jestli se v jeho průběhu vyskytly vážnější problémy
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; vnitřní trh; rozšíření Evropské unie; evropské právo; harmonizace práva; země Evropské unie; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; single market; European Union enlargement; European law; harmonization of laws; European Union countries; master's theses