Formy podpory českého exportu - Procházka, Jiří; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Proexportní politika, její význam a účel. Podpora exportu malých a středních podniků, které v současnosti tvoří významný segment české ekonomiky. Hlavní instituce zabývající se podporou exportu v České republice - Česká exportní banka, Exportní garanční a pojišťovací společnost a agentura Czechtrade. Jejich význam, historii, zaměření a služby, které nabízejí českým exportérům
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Česká agentura na podporu obchodu; Exportní garanční a pojišťovací společnost; podpora podnikání; proexportní politika; malé a střední podniky; Česko; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Česká exportní banka; diplomové práce; business promotion; foreign trade promotion; small and medium-sized enterprises; Czechia; master's theses