Marketingová strategie mobilních operátorů v oblasti infotainmentu a entertainmentu - Urbánek, Tomáš (2006)
Trh mobilních komunikací. Infotainmentové a entertainmentové služby. Cena a spotřebitelské rozhodování. Komunikační politika contentových služeb. Marketing contentových služeb. Mobilní televize. Ostatní internetové entertainmentové portály