Marketingová strategie mobilních operátorů v oblasti infotainmentu a entertainmentu - Urbánek, Tomáš; Halík, Jaroslav, 1961-; Mázl, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Trh mobilních komunikací. Infotainmentové a entertainmentové služby. Cena a spotřebitelské rozhodování. Komunikační politika contentových služeb. Marketing contentových služeb. Mobilní televize. Ostatní internetové entertainmentové portály
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: strategický marketing; elektronická komunikace; zábava; elektronické informační služby; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; marketingová strategie; mobilní operátoři; diplomové práce; strategic marketing; electronic communication; entertainment; online information services; master's theses