Integrační vývoj, problémy a postavení Irska - Tichá, Tereza (2006)
Hospodářský vývoj Irska. Hlavní zdroje ekonomického růstu. Faktory poklesu nezaměstnanosti v letech 1994-2000. Irsko a EU. Regionální a strukturální politika