Integrační vývoj, problémy a postavení Irska - Tichá, Tereza; Jeníček, Vladimír, 1932-; Jelínek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Hospodářský vývoj Irska. Hlavní zdroje ekonomického růstu. Faktory poklesu nezaměstnanosti v letech 1994-2000. Irsko a EU. Regionální a strukturální politika
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Keywords: Evropská unie; nezaměstnanost; strukturální fondy; ekonomický růst; regionální politika; Irsko; mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; společná zemědělská politika; diplomové práce; unemployment; structural funds; economic development; regional policy; Ireland; master's theses