Konkurenceschopnost Evropské unie - Maleček, Petr, 1983-; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Konkurenceschopnost obecně. Analýza konkurenceschopnosti Evropské unie. Vliv čínské ekonomiky na konkurenceschopnost Evropské unie. Možnosti zlepšení konkurenceschopnosti EU
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; konkurenceschopnost; Čína; země Evropské unie; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; competitiveness; China; European Union countries; master's theses