Vliv financování ze strukturálních fondů EU na finanční stabilitu, fungování a rozvoj nestátních neziskových organizací v ČR - Dvořáková, Jana (2006)
Nestátní neziskový sektor v ČR. Politika hospodářské a sociální soudržnosti EU a její realizace v ČR. Zapojení NNO do procesu strukturálních fondů. Analýza vlivu finančních toků z EU na NNO