Vliv financování ze strukturálních fondů EU na finanční stabilitu, fungování a rozvoj nestátních neziskových organizací v ČR - Dvořáková, Jana; Abrhám, Josef; Bém, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Nestátní neziskový sektor v ČR. Politika hospodářské a sociální soudržnosti EU a její realizace v ČR. Zapojení NNO do procesu strukturálních fondů. Analýza vlivu finančních toků z EU na NNO
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; neziskové organizace; strukturální fondy; politika soudržnosti; financování programů a projektů; Česko; mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; financování neziskového sektoru; diplomové práce; nonprofit organizations; structural funds; cohesion policy; project financing; Czechia; master's theses