Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a.s. - Ptáčník, Lukáš (2006)
Hodnocení finanční situace podniku Pivovary Staropramen, a.s. v období 2002-2005, prostřednictvím jednotlivých rozborových technik finanční analýzy. Informace o kladech a nedostatcích podniku v jednotlivých oblastech finančního řízení a o celkové finanční situaci