Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a.s. - Ptáčník, Lukáš; Lebedzeu, Uladzimir; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Hodnocení finanční situace podniku Pivovary Staropramen, a.s. v období 2002-2005, prostřednictvím jednotlivých rozborových technik finanční analýzy. Informace o kladech a nedostatcích podniku v jednotlivých oblastech finančního řízení a o celkové finanční situaci
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; pivovary; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; financial management; breweries; bachelor's theses