Turecko a EU - některé očekávané dopady přístupu - Strouhalová, Miroslava (2006)
Historie vztahu Turecka a EU. Euro-turecké vyjednávání. Stanoviska Evropské unie. Posouzení otázek plynoucích z perspektivy členství Turecka v EU