Turecko a EU - některé očekávané dopady přístupu - Strouhalová, Miroslava; Jakš, Jaroslav, 1937-; Krb, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Historie vztahu Turecka a EU. Euro-turecké vyjednávání. Stanoviska Evropské unie. Posouzení otázek plynoucích z perspektivy členství Turecka v EU
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; rozšíření Evropské unie; Turecko; mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; European Union enlargement; Turkey; master's theses