Dodacie parity a ich vplyv na stanovenie ceny implikácia na Carrefour ČR - Kováčová, Veronika (2006)
Význam logistiky v mezinárodním obchodě. Charakteristika Mezinárodní obchodní komory. Terminologie INCOTERMS 2000. Charakteristika společnosti Carrefour. Dodací podmínka a její vliv na stanovení ceny