Dodacie parity a ich vplyv na stanovenie ceny implikácia na Carrefour ČR - Kováčová, Veronika; Malý, Josef, 1958-; Kovařík, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Význam logistiky v mezinárodním obchodě. Charakteristika Mezinárodní obchodní komory. Terminologie INCOTERMS 2000. Charakteristika společnosti Carrefour. Dodací podmínka a její vliv na stanovení ceny
Vedoucí práce: Josef Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Mezinárodní obchodní komora; logistika (management); mezinárodní obchod; nadnárodní společnosti; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; business logistics; international trade; international business enterprises; master's theses