Imigrační a integrační politika Francouzské republiky - Kratochvílová, Petra; Eichler, Jan, 1952-; Veselý, Zdeněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Charakteristika migrace. Integrační modely. Přistěhovalectví do Francie od 19. století do r. 1973. Francouzský integrační model
Vedoucí práce: Jan Eichler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: imigrace; muslimové; integrace imigrantů; kulturní změna; Francie; mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; dějiny zemí; diplomové práce; immigration; Muslims; integration of immigrants; cultural change; France; master's theses