Nástup Číny v globalizujúcom sa svete - Daniš, Tomáš; Jakš, Jaroslav, 1937-; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj po 2. světové válce a historické pozadí reforem. Vnitropolitický vývoj v Číně od 90. let. Zahraniční politika Číny. Čínská ekonomika v 90. letech. Vliv reforem ze společenského hlediska
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomické reformy; národní hospodářství; vnitřní politika; zahraniční politika; zahraniční obchod; Čína; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic reforms; national economy; internal policy; foreign policy; foreign trade; China; master's theses