Vývoj vnitřního trhu Evropské unie od roku 1993 včetně východního rozšíření - Indra, Martin (2006)
Stav na počátku sledovaného období. Akční plán pro jednotný trh. Výzkum sdružení UNICE o nedostatcích na vnitřním trhu. Změny v zahraničním obchodu ČR po vstupu na vnitřní trh. Současný vývoj na vnitřním trhu