Vývoj vnitřního trhu Evropské unie od roku 1993 včetně východního rozšíření - Indra, Martin; Adámková, Vlasta; Trojáček, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Stav na počátku sledovaného období. Akční plán pro jednotný trh. Výzkum sdružení UNICE o nedostatcích na vnitřním trhu. Změny v zahraničním obchodu ČR po vstupu na vnitřní trh. Současný vývoj na vnitřním trhu
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: Evropská unie; vnitřní trh; rozšíření Evropské unie; zahraniční obchod; volný pohyb zboží; Česko; evropská integrace [obor dipl. práce]; Lisabonská smlouva; diplomové práce; single market; European Union enlargement; foreign trade; free movement of goods; Czechia; master's theses