Právna úprava a forma ochrany ochranných známok porovnanie situácie v ČR po vstupe do EU so situáciou v USA - Murgáčová, Miroslava; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Malá, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vysvětlení pojmu ochranná známka. Ochranná známka Evropského společenství. Charakteristika Úřadu průmyslového vlastnictví. Prameny právní úpravy ochranných známek v EU a ČR po vstupu do EU. Ochranná známka v právu USA. Registrace národní ochranné známky v ČR
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ochranné známky; ochranné známky Společenství; průmyslové vlastnictví; právo duševního vlastnictví; Spojené státy americké; Česko; podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; trademarks; Community trade marks; industrial property; intellectual property law; United States; Czechia; master's theses