Hospodářské vztahy České republiky a Itálie - Kohoutová, Martina (2006)
Analýza hospodářských vztahů mezi Českou republikou a Itálií. Situace investičních aktivit. Základní změny po vstupu České republiky do EU a nejdůležitější agentury na podporu vývozu. Osobní zkušenosti z prostředí italských firem