Hospodářské vztahy České republiky a Itálie - Kohoutová, Martina; Gullová, Soňa, 1954-; Šachová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Analýza hospodářských vztahů mezi Českou republikou a Itálií. Situace investičních aktivit. Základní změny po vstupu České republiky do EU a nejdůležitější agentury na podporu vývozu. Osobní zkušenosti z prostředí italských firem
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hospodářské vztahy; zahraniční přímé investice; proexportní politika; Česko; Itálie; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic relations; foreign direct investments; foreign trade promotion; Czechia; Italy; master's theses