Nástup Číny v mezinárodním obchodě příčiny a trendy - Zezulová, Hana (2006)
Stručné hospodářské dějiny Číny. Hospodářský vývoj a reformy z pohledu mezinárodního obchodu. Čína a WTO. Ekonomické vztahy Číny a USA. Obchodní vztahy s EU