Nástup Číny v mezinárodním obchodě příčiny a trendy - Zezulová, Hana; Jakš, Jaroslav, 1937-; Konečný, Čestmír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Stručné hospodářské dějiny Číny. Hospodářský vývoj a reformy z pohledu mezinárodního obchodu. Čína a WTO. Ekonomické vztahy Číny a USA. Obchodní vztahy s EU
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod; mezinárodní hospodářské vztahy; hospodářské dějiny; hospodářské poměry; Čína; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; hospodářský vývoj; diplomové práce; international trade; international economic relations; economic history; economic conditions; China; master's theses