Daňové aspekty fúzí a akvizic - evropský kontext - Foľtová, Ľuboslava (2006)
Vývoj harmonizace přímých daní v EU s důrazem na daňové aspekty fúzí a akvizic. Nástroje sekundárního evropského práva a jejich odraz v české právní úpravě. Odstranění dvojího zdanění na evropské a světové úrovni a aplikace těchto nástrojů v ČR