Daňové aspekty fúzí a akvizic - evropský kontext - Foľtová, Ľuboslava; Marková, Hana, 1950-; Boháč, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj harmonizace přímých daní v EU s důrazem na daňové aspekty fúzí a akvizic. Nástroje sekundárního evropského práva a jejich odraz v české právní úpravě. Odstranění dvojího zdanění na evropské a světové úrovni a aplikace těchto nástrojů v ČR
Vedoucí práce: Hana Marková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: daňová harmonizace; přímé daně; fúze podniků; obchodní právo; evropské právo; podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax harmonization; direct taxation; merger of corporations; commercial law; European law; master's theses