NAFTA – Canada’s Approach: Relations and Disputes - Keleová, Lenka (2006)
Charakteristika uskupení NAFTA. Popis vztahů a jednotlivých sporů mezi členskými zeměmi. Rozbor veřejného mínění. Dopad na Kanadu a přístup Kanady k uskupení NAFTA