NAFTA – Canada’s Approach: Relations and Disputes - Keleová, Lenka; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Chalupský, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Charakteristika uskupení NAFTA. Popis vztahů a jednotlivých sporů mezi členskými zeměmi. Rozbor veřejného mínění. Dopad na Kanadu a přístup Kanady k uskupení NAFTA
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: Severoamerická dohoda o volném obchodu; volný obchod; Kanada; Spojené státy americké; Mexiko; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; free trade; Canada; United States; Mexico; master's theses