Podnikatelské prostředí, obchodní zvyklosti a kulturní specifika Nizozemska - Rambags, Iva (2006)
Podnikatelské prostředí a podmínky pro podnikání v Nizozemsku. Zvláštnosti nizozemské kultury a jejich vliv na obchodní jednání s nizozemskými obchodními partnery. Základní doporučení pro úspěšné jednání českých ekonomických subjektů s nizozemskou stranou. Vzájemná spolupráce České republiky a Nizozemska v obchodní a ekonomické oblasti