Podnikatelské prostředí, obchodní zvyklosti a kulturní specifika Nizozemska - Rambags, Iva; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Podnikatelské prostředí a podmínky pro podnikání v Nizozemsku. Zvláštnosti nizozemské kultury a jejich vliv na obchodní jednání s nizozemskými obchodními partnery. Základní doporučení pro úspěšné jednání českých ekonomických subjektů s nizozemskou stranou. Vzájemná spolupráce České republiky a Nizozemska v obchodní a ekonomické oblasti
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: obchodní komunikace; podnikání; regionální identita; zahraniční obchod; Nizozemsko; Česko; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; podnikatelské prostředí; diplomové práce; communication in business; business; regional identity; foreign trade; Netherlands; Czechia; master's theses