Finanční analýza Koh-i-noor Hardtmuth a.s. - Marozava, Katsiaryna (2006)
Finanční situace a finanční hospodaření sledovaná celým komplexem ukazatelů v časovém vývoji a v souvislostech tak, aby výsledek hodnocení zobrazoval celkovou ekonomickou situaci podniku a umožňoval vytipovat příčiny dané situace. Vypracovaná analýza je zaměřena na odhalení slabých a silných stránek společnosti Koh-i-noor Hardtmuth a.s. Veškeré údaje jsou čerpány z poskytnutých podnikových dokumentací