Finanční analýza Koh-i-noor Hardtmuth a.s. - Marozava, Katsiaryna; Lebedzeu, Uladzimir; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční situace a finanční hospodaření sledovaná celým komplexem ukazatelů v časovém vývoji a v souvislostech tak, aby výsledek hodnocení zobrazoval celkovou ekonomickou situaci podniku a umožňoval vytipovat příčiny dané situace. Vypracovaná analýza je zaměřena na odhalení slabých a silných stránek společnosti Koh-i-noor Hardtmuth a.s. Veškeré údaje jsou čerpány z poskytnutých podnikových dokumentací
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomická přidaná hodnota; finanční analýza; finance podniku; likvidita; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; rentabilita; bakalářské práce; economic value added; financial analysis; business finance; liquidity (economics); bachelor's theses