Síťové struktury - Myšková, Romana; Dědina, Jiří, 1955-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Problematika síťových struktur představená na franchisingu, amébě a strategické podnikatelské jednotce. Praktická část se zabývá Značkovými hospodami Staropramen, které fungují na bázi franchisingu
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses