Firemní kultura na příkladu firmy CAMFEX GROUP s.r.o. - Hrabovyy, Oleksandr (2006)
Vliv odlišných kultur, působících v multikulturním prostředí, na firemní kulturu podniku Camfex Group. Rozdíly ruských a českých kulturních dimenzí v kontextu organizačního a pracovního života. Na základě analýzy odpovědí pracovníků firmy zařazuje firemní kulturu podniku do jednotlivých typologií dle jedné z metod Geerta Hofstedeho