Firemní kultura na příkladu firmy CAMFEX GROUP s.r.o. - Hrabovyy, Oleksandr; Müllerová, Františka, 1948-; Melnikovová, Lea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vliv odlišných kultur, působících v multikulturním prostředí, na firemní kulturu podniku Camfex Group. Rozdíly ruských a českých kulturních dimenzí v kontextu organizačního a pracovního života. Na základě analýzy odpovědí pracovníků firmy zařazuje firemní kulturu podniku do jednotlivých typologií dle jedné z metod Geerta Hofstedeho
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses