Lidská práva v kontextu některých aspektů boje proti terorismu - Saňáková, Petra; Drhlík, Alois, 1929-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Problematika lidských práv v souvislosti s bojem proti terorismu po teroristických útocích z 11. září 2001. Závazky plynoucí z mezinárodních úmluv o lidských právech a rozbor protiteroristických opatření a situace z pohledu dodržování či nedodržování těchto závazků
Vedoucí práce: Alois Drhlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses