Analýza příčin neúspěchu MSP - Daňková, Lenka; Černá, Jitka; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vymezení a charakteristika MSP. Proces strategického řízení. Aplikace poznatků v podniku Mlékárna Varnsdorf s.r.o., jež se zabývá výrobou sýru eidam
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses