Oceňování podniku Alikor, a.s. - Mochalina, Marina (2006)
Odhad tržní hodnoty podniku Alikor za účelem jeho prodeje zatím neznámému kupci formou neveřejného tendru. Podnik byl oceněn k 31.12.2005. Hodnota společnosti byla stanovena na základě finančních informací, strategické analýzy podniku, finanční analýzy a finančního plánu