Oceňování podniku Alikor, a.s. - Mochalina, Marina; Kislingerová, Eva, 1950-; Holajová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Odhad tržní hodnoty podniku Alikor za účelem jeho prodeje zatím neznámému kupci formou neveřejného tendru. Podnik byl oceněn k 31.12.2005. Hodnota společnosti byla stanovena na základě finančních informací, strategické analýzy podniku, finanční analýzy a finančního plánu
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial analysis; master's theses