Finanční analýza podniku se zahraniční účastí - Linková, Vendula (2006)
Finanční situace podniku SAG EMG Elektro s.r.o., jehož vlastníkem je německá holdingová společnost. Finanční situace je zkoumána na základě vybraných druhů analýz (horizontální a vertikální, poměrové ukazatele, ekonomický normál, logaritmický rozklad DuPont). Analýza je doplněna o bonitní a bankrotní modely (Altman, IN01 a Tafler) a ukazatel EVA