Finanční analýza podniku se zahraniční účastí - Linková, Vendula; Boukal, Petr, 1962-2022; Burian, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Finanční situace podniku SAG EMG Elektro s.r.o., jehož vlastníkem je německá holdingová společnost. Finanční situace je zkoumána na základě vybraných druhů analýz (horizontální a vertikální, poměrové ukazatele, ekonomický normál, logaritmický rozklad DuPont). Analýza je doplněna o bonitní a bankrotní modely (Altman, IN01 a Tafler) a ukazatel EVA
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses