Reforma Rady bezpečnosti OSN - Černá, Veronika (2006)
Návrhy reforem Rady bezpečnosti OSN. Analýza zejména návrhu Panelu na vysoké úrovni a návrhu profesora Schwartzberga váženým hlasovaním. Klady a zápory navrhovaných reforem a jeji schopnost fungovat v reálné Radě bezpečnosti