Reforma Rady bezpečnosti OSN - Černá, Veronika; Drhlík, Alois, 1929-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Návrhy reforem Rady bezpečnosti OSN. Analýza zejména návrhu Panelu na vysoké úrovni a návrhu profesora Schwartzberga váženým hlasovaním. Klady a zápory navrhovaných reforem a jeji schopnost fungovat v reálné Radě bezpečnosti
Vedoucí práce: Alois Drhlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses