Mezikulturní rozdíly a jejich význam pro obchodní jednání a podnikání českých subjektů na trhu Švédska - Hrončeková, Lucie; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Česká a švédská kultura jsou porovnávány dle základních kulturních dimenzí profesora Geerda Hofstedeho, Fonse Trompenaarse a dle dalších aspektů kultury důležitých pro správné pochopení odlišných kultur
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura; obchodní jednání; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Švédsko; culture; negotiation in business; bachelor's theses; Sweden